SFO Engstrand

Kort fortalt om SFO Engstrand.

Overordnet går vores aktiviteter i to retninger. Den ene har fokus på et stort og varieret udbud af idræt/motion og bevægelse. Det udvikler børnenes fysik, styrker deres kropsbevidsthed og støtter dem i deres relationsdannelse.

Det andet fokuspunkt er ro og fordybelse gennem mange forskelligartede kreative aktiviteter. Det øger børnenes koncentration, bidrager til deres kulturelle dannelse samt styrker deres mulighed for at danne flere relationer.

Vi har vores egne gode lokaler der flittigt er i brug til masser af kreativitet og leg. Vores beliggenhed tæt på Frihedens idrætscenter gør at vi bruger sportshal, svømmehal og skøjtebane som en naturlig del af vores aktiviteter.

Vi bestræber os på, at SFO Engstrand hver dag er et rart, trygt og inspirerende sted at være for børn, forældre og personale.

Vi er glade for at være en del af barnets dag i både skole og SFO.

Lidt praktisk info:

• Vi åbner dørene kl.6:30 hele ugen og tilbyder morgenmad frem til ca. kl.7:30. Herefter er der fælles oprydning, udtjekning og ”god dag i skolen”. SFOen er lukket indtil skoledagen slutter.
  • Vi står klar til at modtage børnene på SFO når børnene har fri fra skole. Børnene går igennem garderoben og lægger skoletaskerne og kommer ned på SFO.
  • Vi lukker kl.17 hele ugen. Fra kl. ca. 16:30-16:40 er der fælles oprydning i hele huset og dagen afsluttes i Cafeen.
  • I ferier er vores åbne og lukketid også 6.30 til 17.00 mandag til fredag.